grof zeezout

Grof zeezout 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > grof zeezout

Resultaten 1 - 5 van 5 voor grof zeezout in 0.133 sec.


  Pesto, pijnboompitten, basilicum, parmezaanse kaas en meer

... bereiden... La ricetta per il pesto 50 gram basilicumblaadjes 1 teen knoflook 20 gram pijnboompitjes grof zeezout 50 gram versgeraspte pecorino 1 dl extra vergine olijfolie De makkelijkste manier om pesto te ...
italie.nl Lees verder

  De regionale keuken van Umbrië; Baci, Eurochocolat, Norcia, Perugia, Porchetta, funghi porcini,...

... helemaal niet. smaak even wennen. Het brood ook heerlijk als basis voor bruschette, bestrooid met grof zeezout... Brood met zout meestal wel verkrijgbaar onder de naam pane salato. Desserts, taarten en andere ...
italie.nl Lees verder

  Recept voor Siciliaanse salade met aubergine en kappers - Italië met Dolcevia.com

... Salades en groenten Totale bereidingstijd + 1 uur Ingredienten Voor 4-6 personen 1 kg aubergine grof zeezout 15 cl goede olijfolie 5 stengels bleekselderij 1 grote ui 500 g passata (gezeefde tomaten ...
dolcevia.com Lees verder

  Italiaans Recept | Gevulde tomaat in de oven - Italië met Dolcevia.com

... gerecht Bijgerecht Soort gerecht Vegetarisch Totale bereidingstijd minuten uur Ingredienten 12 kleine harde tomaten wat grof zeezout een bosje (liefst Italiaanse) bladpeterselie verse basilicum verse munt 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie ... Was de tomaten en snij ze doormidden, haal al het zaad eruit en strooi wat grof zout de ontstane holte. Leg de tomaten met de open kant op wat keukenpapier ...
dolcevia.com Lees verder

  Trapani

... de stad te vinden zijn. Deze zoutvelden worden al eeuwen gebruikt voor het winnen van zeezout. De oude molens op deze velden zorgen voor schitterende plaatjes. Het historische centrum van Trapani ... gewijd aan de zoutwinning Marsala. het zout dat bij Trapani gewonnen wordt vrij ruw en grof van structuur en smaak. Mede hierdoor dit zout geliefd product om vis te zouten. Zoutvelden ...
steden.net Lees verder
 



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor grof zeezout







© 2006-2021 Tour Italie