Resultaten 1 - 4 van 4 voor hoge voedingswaarde in 0.125 sec.
De regionale keuken van Umbrië; Baci, Eurochocolat, Norcia, Perugia, Porchetta, funghi porcini,...
... weten over.... Minestra di farro In de buurt graansoort farro, spelt, verbouwd die gekenmerkt hoge voedingswaarde. Deze werd echter 'verdreven' door de komst van tarwe die veel makkelijker te oogsten ... graansoort nog enkele uren gekookt te worden. De laatste jaren spelt, juist vanwege de hoge voedingswaarde, herontdekt. Als je de graansoort op het menu ziet staan, bijvoorbeeld minestra di farro ...
italie.nl Lees verder |
De regionale keuken van Apulië; olio d'oliva, pasta, pesce, carne, dolci, pane
... , rucola en pepers zijn onmisbaar Puglia. Bijzonder zijn de lampasciuoli, een soort uien met een hoge voedingswaarde en een bittere smaak die de gerechten uniek tintje geven. Door de ligging uiterste zuidoosten ...
italie.nl Lees verder |
CULINARIA van LOMBARDIJE, Cucina regionale Italiana, Valtellina, gorgonzola
... , korte roking nodig. De bresaola heeft een heerlijk zacht aroma, niet erg zout, heeft een hoge voedingswaarde en licht verteerbaar. Intussen wordt deze specialiteit ook industrieel vervaardigd en hij zo populair geworden ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
MANTOVA Lombardije, Lombardia
... voor afwisselend kleine en grote kapellen een a-b-a-ritine. Ze zijn afwisselend door hoge, wijde en door lage, nauwe openingen met het schip verbonden. De vensterzone ontbreekt. Ook hier ... gesproken, er staan handige tips met betrekking tot de aanschaf van bepaalde producten en hun voedingswaarde, en er wordt over de ethische kant van eten en tafelen gediscussieerd. Om kort te ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |