regionale keuken

Regionale keuken 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > regionale keuken

Resultaten 1 - 10 van 29 voor regionale keuken in 0.236 sec.


  De regionale keuken van de Abruzzen; Pecorino, saffraan, Confetti di Sulmona, Torrone,...

DE REGIONALE KEUKEN Abruzzo Abruzzen De regionale gekenmerkt door sterke smaken. Niet de laatste plaats door het veelvuldig gebruik van gedroogde rode ... Abruzzesi liefkozend diavolini genoemd. In gedroogde en gemalen vorm, gevaarlijk onzichtbaar, bereiding van bijna alle regionale gerechten...behalve bij de dolci. Het dagelijks leven deze bergachtige regione wordt voornamelijk bepaald door ...
italie.nl Lees verder

  De regionale keuken van het Aosta-dal; streekgerechten, fondue, panna cotta, polenta, toma

DE REGIONALE KEUKEN Valle d'Aosta Aostavallei kleinste streek Diepe valleien, rivieren, hoge bergen bieden een grote geografische ... . In de heuvels worden vooral appels en peren geteeld. De belangrijkste elementen van de cucina regionale zijn polenta, brood en soep. Een ander belangrijk onderdeel formaggio, kaas. De valleien rondom Aosta ...
italie.nl Lees verder

  Calabrie.startpagina.nl - Alles over de regio Calabrie

... Cosenza Calabria Bella Baylik Di F. Zappia Sas Reisverzekering Goedkope reisverzekering Recepten Regionale recepten Nzudda (Mastazzolu) Gastronomie Regionale keuken Culinaire keuken Campings Camping Il Salice Centro Camping Baia Dei Greci La Quiete Overzicht alle ...
startpagina.nl Lees verder

  Alles over het Gardameer in Italië

... Milaan Milaan 2 Milan Guide Brescia Lonato Provincie Brescia Lombardije Trentino Welkom Trentino milaan Gastronomie Regionale keuken Lombardije Restaurants Gardameer Pasta-recepten La Cucina Italiana Wijn Gardameer Wijnfestival Bardolino Strada del Bardolino ...
startpagina.nl Lees verder

  REGIO BASILICATA: Matera, Potenza

... - een bereidingswijze voorkeur voor schapen- en lamsvlees wordt gebruikt. Een andere zuil van de regionale keuken de pasta. Zelfgemaakte pasta bestaat hier -net als de zuidelijke buurgebieden- uit harde ... als gezond voedingsmiddel. Varkensvlees, worst, pasta en pepers - dat klinkt naar een voedzame keuken, niet als een geëigend terrein voor desserts. Het tegendeel echter waar Basilicata wordt ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  Traditie En Eenvoud: De Smaken Van De Umbrische Keuken

... en weven hebben doorgegeven. Naar regio Umbrië. Traditie en eenvoud deze term overheerst de regionale keuken, bewijs van een nooit vergeten boerenbeschaving. 9650; Gerechten, eenvoudig maar puur, vaak verbonden ... en het bewerken van hout zijn niet slechts categorieën van een productiesector van de regionale economie, maar symboliseren vooral ook de vele gezichten van de geschiedenis en tradities ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  Toscane op doek, in je glas en in je mond « Italie

... schilderreizen door deze regio. Natuurlijk wordt ook de regionale keuken niet vergeten en zal de avond worden afgewisseld met uitleg over de traditionele Toscaanse keuken. Je kan genieten van kleine Toscaanse heerlijkheden en ...
elkedagitalie.nl Lees verder

  Dolcevia beste restaurants en wijnproeverijen in Piemonte - Italië met Dolcevia.com

... Regionale en seizoenskeuken, veel keuze gerechten met truffels. Ristoranti Balbo Via Andrea Dona 11, Turijn - tel. 011 8395775 (gesloten op maandag) In Turijn. De keuken doet creatieve wondertjes met regionale ... regionale keuken met gebruik van veel zelf gekweekte tuinkruiden Wijnproeflokalen Piemonte Enoteca Regionale del Barolo Piazza Falletti, Barolo, Piemonte - tel. 0173 56277 Dit de regionale ...
dolcevia.com Lees verder

  Italie in Nederland « Italie

... door deze regio. Natuurlijk wordt ook de regionale keuken niet vergeten en zal de avond worden afgewisseld met uitleg over de traditionele Toscaanse keuken. Je kan genieten van kleine Toscaanse heerlijkheden ... della Cucina Italie Op vrijdag 5 mei wordt voor het eerst een Gran Gala keuken georganiseerd als aftrap evenement mei Haarzuilens wordt gehouden. Het galadiner wordt geserveerd de grote ...
elkedagitalie.nl Lees verder

  De keuken van Basilicata en haar producten - Italië met Dolcevia.com

... Ik vond een heel aardig boekje op de stand vakantiebeurs over het gebruik van regionale producten. Eigenlijk het de uitslag van een wedstrijd met als inzet gastronomische producten door ... geteeld en dat oude rassen van groenten en andere gewassen ere worden gehouden. De Regionale Vereniging van Lucanische koks vertegenwoordigen Basilicata op alle mogelijke nationale en internationale wedstrijden om ...
dolcevia.com Lees verder



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor regionale keuken







© 2006-2021 Tour Italie