Resultaten 1 - 6 van 6 voor verse basilicumblaadjes in 0.117 sec.
Crostini met kippelevertjes
Pesto - saus Nodig voor ca. 6 personen 100 gr. verse basilicumblaadjes 8 eetlepels olijfolie extra vergine 3 eetlepels pijnboompitten 2 teentjes knoflook, fijn gehakt 50 gr. ... eetlepels geraspte romano-kaas beetje zeezout Grote marmeren vijzel met houten stamper Bereiding Was de basilicumblaadjes, en dep ze droog met keukenpapier. Doe het basilicum, de knoflook, de pijnboompitten en het ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |
Pesto, pijnboompitten, basilicum, parmezaanse kaas en meer
... ligt de buurt havenstad Genova. Het een dikke smeuà ge saus van fijngewreven verse basilicumblaadjes, knoflook, pijnboompitjes, pecorino, extra vergine olijfolie en zout. De ingredià nten alleen water ... iedereen het erover eens dat een goede pesto valt staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en goede extra vergine olijfolie beide bij voorkeur uit Liguria. Je hoeft natuurlijk ...
italie.nl Lees verder |
Recept voor Crostini met muizentandjes | Toscane - Italië met Dolcevia.com
... Totale bereidingstijd + 3 uur Ingredienten 1 kg schelpen 8 stukjes geroosterd witbrood 3 gepelde tomaten verse gember gehakt 1 teen gehakte knoflook gehakte peterselie droge witte wijn basilicum olijfolie zout ... deels verdampen en doe er nu wat van het kookvocht geschilde en gehakte tomaten, wat verse basilicumblaadjes, en draai na minuten het vuur uit. Voeg nu wat zout toe. Rooster de stukjes ...
dolcevia.com Lees verder |
Recept voor Crostini met muizentandjes | Toscane - Italië met Dolcevia.com
... Totale bereidingstijd + 3 uur Ingredienten 1 kg schelpen 8 stukjes geroosterd witbrood 3 gepelde tomaten verse gember gehakt 1 teen gehakte knoflook gehakte peterselie droge witte wijn basilicum olijfolie zout ... deels verdampen en doe er nu wat van het kookvocht geschilde en gehakte tomaten, wat verse basilicumblaadjes, en draai na minuten het vuur uit. Voeg nu wat zout toe. Rooster de stukjes ...
dolcevia.com Lees verder |
Antipasta Salade
... romatomaten (250 g) bullet 1 zakje mozzarelline (mini-mozzarella kaas bullet 1 zakje verse basilicum (15 g) bullet 1 2 duopakje uitgebakken spekblokjes (a 85 g) bullet ... (brood) Bereidingswijze bullet Tomaatjes wassen en halveren. bullet Mozzarella laten uitlekken en halveren. bullet Basilicumblaadjes van steeltjes plukken. bullet Tomaatjes, mozzarella, basilicum en spekblokjes mengen en over vier ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Tomatensoep met rode en gele tomaten
... kleine rode en 3 kleine gele tomaatjes bullet 5 takjes basilicum bullet peper bullet enkele verse blaadjes wat gedroogde basilicum bullet 4 soepstengels bullet 4 plakjes rauwe ham Bereiding bullet Kook ... 1 minuut goed door. bullet Verdeel de soep over 4 borden en garneer met wat basilicumblaadjes gedroogde basilicum. bullet Serveer met de soepstengels, omwikkeld met de plakjes rauwe ham.
italievakantieland.nl Lees verder |