Resultaten 1 - 5 van 5 voor bleekselderij grof in 0.096 sec.
Recept voor Zoet-zuur Konijn, Cunigghiu all'Auruduci (agro-dolce) - Italië met Dolcevia.com
... peper 3 eetlepels bloem 6 eetlepels olijfolie 1 middelgrote ui dunne plakjes 2 stengels bleekselderij grof gesneden 1 wortel grof gesneden 1 eetlepel kappers 2 maal een handvol geweekte rozijnen sultanas 15 grote ...
dolcevia.com Lees verder |
De regionale keuken van Toscane; bonen, fagioli, papardelle, grano duro, prosciutti en salami,...
... boven een vuur worden geroosterd en vervolgens rijkelijk worden overgoten met olijfolie. Een paar korrels grof zout maken de antipasto af. Een snee oud brood met daarop een pasta van ... pas daarna wordt gezouten!). De trippa alla fiorentina, pens, wordt gaar gekookt met ui, wortels, bleekselderij, tomaten en geserveerd met Parmigiano. De Florentijnse slager heeft de ingewanden al schoongemaakt en ...
italie.nl Lees verder |
De regionale keuken van Umbrië; Baci, Eurochocolat, Norcia, Perugia, Porchetta, funghi porcini,...
... verdreven door de Amerikaanse variant, de bleekselderij die wij ook kennen. Volgens kenners de intense maak van de sedano nero niet te vergelijken met de gewone bleekselderij. In Trevi wijden ze ... helemaal niet. smaak even wennen. Het brood ook heerlijk als basis voor bruschette, bestrooid met grof zeezout... Brood met zout meestal wel verkrijgbaar onder de naam pane salato. Desserts, taarten ...
italie.nl Lees verder |
Salmi
... konijn bullet 1 liter droge rode wijn bullet 1 wortel, grof gehakt bullet 1 stengel bleekselderij, grof gehakt bullet 1 kleine ui, grof gehakt bullet 4 eetlepels peterselieblad bullet 1 takje verse rozemarijn bullet ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Recept voor Siciliaanse salade met aubergine en kappers - Italië met Dolcevia.com
... Totale bereidingstijd + 1 uur Ingredienten Voor 4-6 personen 1 kg aubergine grof zeezout 15 cl goede olijfolie 5 stengels bleekselderij 1 grote ui 500 g passata (gezeefde tomaten) een handvol basilicum ...
dolcevia.com Lees verder |
|