Resultaten 1 - 5 van 5 voor porcini eekhoorntjesbrood in 0.134 sec.
De regionale keuken van Toscane; bonen, fagioli, papardelle, grano duro, prosciutti en salami,...
... kent tuinbonen, artisjokken en asperges het voorjaar; tomaten, komkommers en courgettes de zomer; paddenstoelen, vooral porcini, eekhoorntjesbrood, het najaar; diverse kolen en distels de winter. Kruiden, voornamelijk rozemarijn en salie, worden het ...
italie.nl Lees verder |
De regionale keuken van Umbrië; Baci, Eurochocolat, Norcia, Perugia, Porchetta, funghi porcini,...
... een handgemaakte spaghetti. Deze pasta wordt meestal geserveerd met een smakelijke tomatensaus met wild funghi porcini, eekhoorntjesbrood, en pecorino. In Gualdo Tadino wordt juli de jaarlijkse Sagra delle tagliatelle gehouden en augustus ...
italie.nl Lees verder |
Italiaans eten « Italie
... , 12 september, 2014 Ravioli Italie Marina, restaurant van Mergo, maakt hemelse ravioli met truffel eekhoorntjesbrood (funghi porcini). Na een jaar smeken om het recept, heeft ze eindelijk haar geheimen prijsgegeven. Hier de ...
elkedagitalie.nl Lees verder |
Qui si mangia bene « Italie
... lokaal gerecht spijs. Uiteraard zijn er feesten ter ere van delicatessen als truffels en funghi porcini (eekhoorntjesbrood), druif, voor appels, spek, honing, tomaten, kaas, etc. wordt een feest georganiseerd. Eigenlijk hebben de ...
elkedagitalie.nl Lees verder |
Le Masciare, de wijngaard met een verhaal - Italië met Dolcevia.com
... -status. Als aperitief, bij voor- en visgerechten, schaal- en schelpdieren, risotto met zeevruchten met funghi porcini (eekhoorntjesbrood), maar ook bij wit vlees, kreeft en zachte, jonge kazen en groenteschotels recht. la-masciara ...
dolcevia.com Lees verder |
|