Resultaten 1 - 4 van 4 voor vitello tonnato in 0.129 sec.
De regionale keuken van Piëmont; grissini, truffel, antipasto, risotto, vitello tonnato,...
... echt lijnvriendelijk en daarom wordt de traditie vooral ere gehouden bij het zondagse familiediner. Vitello tonnato veruit de bekendste antipasto, maar ook carne cruda, gemarineerd rauw vlees, fonduta, kaasfondue, ... Naast rund- en varkensvlees wordt wild, patrijs, fazant, haas en hert graag gegeten. Vitello tonnato, kalfsvlees tonijnsaus, ondanks het feit dat de zee hier ver weg een klassieker ...
italie.nl Lees verder |
CULINAIRE LEVENSKUNT VAN DE SICILIANEN, Sicilië
... zijn heel geschikt salades, tomatensaus, pastagerechten en groentespecialiteiten. Als kruidig ingrediënt tonijnsaus voor de beroemde vitello tonnato zijn ze onmisbaar. Kappertjes moeten echter nooit meegekookt worden, maar pas op het laatst worden ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
De regionale keuken van Sicilië; arancini, pecorino, capponata, parmigiana, pesce spada,...
... gebruik even wassen om de sterke azijn- en zoutsmaak te verwijderen. Lekker een salade, onmisbaar vitello tonnato en een caponata. Kook ze niet te lang mee, anders verliezen ze hun smaak. Carne ...
italie.nl Lees verder |
Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.
... en geklopt ei gehaald, en gebakken. Olive ripiene gefarceerde olijven Olivette di vitello opgevouwen schijfjes kalfsvlees gekookt met witte wijn en kruiden. Ossobuco gestoofd ... 'asciutta', dus als noedelschotel zwang. Vitello kalfsvlees all'uccelletto, dunne schijfjes kalfsvlees opgerold en gestoofd olie, knoflook enz. tonnato, met tonijnmayonaise Vitello tonnato Zampone (di maiale) varkenspoot, ...
belpaese.nl Lees verder |