scamorza kaas

Scamorza kaas 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > scamorza kaas

Resultaten 1 - 5 van 5 voor scamorza kaas in 0.521 sec.


  De regionale keuken van Molise: Sagne, laganelle, creoli, peperoni, paprika, zoete vijgen,...

... gerechten terug. Als dat wel het geval dan het vaak lams- varkensvlees. Formaggio Scamorza kaas De kazen die Molise geproduceerd worden, verschillen Abruzzo. De belangrijkste soorten zijn de ... prominente kaassoorten zijn de caciocavallo uit Agnone, de schapenkaas pecorino en de scamorza. Bij scamorza peervormige verse kaas van koemelk die slechts een week houdbaar is. Hij wordt volgens de ...
italie.nl Lees verder

  Italiaans Recept | Aardappeltaart - Gateau di Patate - Italië met Dolcevia.com

... de klok slaat. Als de typische grookte Scamorza kaas niet voorhanden gebruik ik ook wel een ... kaas 1 kg aardappelen 1 geklopt ei Melk en boter om puree te maken 250 gram gekookte ham, salami mortadella 200 gram gerookte Scamorza kaas ... kaas deze niet onder je handen gaat smelten. Snij het vlees en de gerookte Scamorza kaas blokjes en vermeng ze met de puree samen met het geklopte ei, de parmezaanse kaas ...
dolcevia.com Lees verder

  Abruzzen | Een snel overzicht - Italië met Dolcevia.com

... kwaliteit. Zeilen, surfen, snorkelen, duiken. Regionale Gastronomie Pasta met sausen van wild en truffels. Pecorino kaas, Scamorza, Mortedellina en gesuikerde amandelen 'Sulmona'. Roze knoflook, Fucino wortels, Cannelini bonen, linzen, olijfolie. Ook wordt ...
dolcevia.com Lees verder

  CULINARIA BASILICATA, Peperoncini en gelukkige varkens

... noch vastkleven. Kaas 9650; Basilicata kent een keuze aan kaas die typerend voor Zuid-Italië. Ricotta wordt als vers product als gezouten en gerijpte harde kaas gebruikt. Mozzarella, scamorza en provolone spelen een grote rol, als butirro. Hier gaat het om een mozzarella, waarvan de kern bestaat uit verse boter. De kaas ongeveer ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  CULINARIA van ABRUSSO en MOLISE

... kaas van koeienmelk een harde, compacte kaas met een nootbruine korst. Zijn aroma intensief en hij smaakt aanvankelijk zoet en crèmig, maar na langer rijpen pikant. Scamorza Is een peervormige verse kaas ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder
 








© 2006-2021 Tour Italie