Resultaten 1 - 4 van 4 voor rode pepertje in 0.104 sec.
De regionale keuken van de Abruzzen; Pecorino, saffraan, Confetti di Sulmona, Torrone,...
... gebruik van gedroogde rode pepertjes... Pepertjes, mooi van vorm, opwindend voor de zinnen (afrodisiac) en vurig op de tong ... een lyrische omschrijving van het rode pepertje Abruzzesi liefkozend diavolini ... e Colline Taetine), zwarte olijven, citroen, oregano en natuurlijk diavolini, de kleine 'duivelshete' rode pepertjes. Heel wat simpeler de combinatie met aglio, olio en peperoncini; de ...
italie.nl Lees verder |
Eten & drinken in Pescara | Budgetbestemmingen.nl
... van kleine, gedroogde rode pepertjes. Aan de kust (o.a. Pescara) zijn de koks vooral gespecialiseerd het bereiden van de lekkerste vismaaltijden, vaak ook met gebruik van het nodige rode pepertje. Verder wordt ...
budgetbestemmingen.nl Lees verder |
De regionale keuken van het Aosta-dal; streekgerechten, fondue, panna cotta, polenta, toma
... past goed bij de wijze waarop deze wordt geconserveerd olijfolie met knoflook, azijn, zout en pepertje. Minestra Tijdens de lange, koude winters het Alpenland komt een stevige, warme soep goed van ... wel een heel geurig soort de kleine winterpeer San Martin. De peer wordt met steel rode wijn gedompeld oven gebakken. Een ander eenvoudig, maar lekker dessert panna cotta. Dit dessert wordt ...
italie.nl Lees verder |
Recept voor Pasta I Perugini van Valentina - Italië met Dolcevia.com
... witte ui dunnen plakjes gesneden 1 maatbeker witte wijn Olijfolie, zout, peper 1 kleine hete rode peper 1 â 1Â maatbeker keukenroom (21% vet) Geraspte pecorino kaas uit Umbrie (of Parmezaanse ... kruimel het vlees de pan met de uien en de olie. Voeg het klein gesneden pepertje toe (hoeveelheid naar smaak). Bak het vlees tot het bruin begint te worden en blus ...
dolcevia.com Lees verder |