geraspte pecorino kaas

Geraspte pecorino kaas 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > geraspte pecorino kaas

Resultaten 1 - 10 van 11 voor geraspte pecorino kaas in 0.244 sec.


  Recept voor Pesto di Pomodoro - Tomatenpesto - Italië met Dolcevia.com

... naar smaak  kop olijfolie  kop water  kop gehakte platte peterselie 2 eetlepels geraspte Pecorino kaas Bereiding Pesto di Pomodoro - Tomatenpesto Deze pesto kan diverse manieren worden gebruikt voeg het toe ... de olijfolie erbij. Goed mengen met liefst een houten lepel. Voeg daarna het water, de kaas en de peterselie toe en blijf roeren tot alles goed vermengd is. Gebruik direct bewaar ...
dolcevia.com Lees verder

  Recept voor Pesto uit Genua - Saus van basilicum - Italië met Dolcevia.com

... pitten 1 grote teen knoflook, gehakt 120 gram goede olijfolie 2 eetlepels geraspte Pecorino kaas 4 eetlepels geraspte Grana Pradana Parmezaanse kaas grof zeezout naar smaak Bereiding Pesto uit Genua - Saus van basilicum ... wat extra olie toevoegen. Schep de pesto een schoon bakje en roer er de geraspte kaas doorheen. Wat je niet direct gebruikt kan je het beste porties invriezen. Dit recept ...
dolcevia.com Lees verder

  Crostini met kippelevertjes

... (vastkokend) 4 teentjes knoflook 1 bos peterselie 2 el citroensap 6 el olijfolie 4 el geraspte pecorino-kaas Bereiding Schil de aardappelen en snijd ze fijne plakjes. Schil de knoflook, de peterselie, en ... 25 minuten het midden van de oven. Haal de schotel uit de oven, strook de pecorino erop, en werk af met de rest van de olijfolie. Laat alles nog zo'n ...
www.casa-in-italia.com Lees verder

  Eten en drinken

... kaas en peterselie. Triglie onze poon, altijd gebakken, echter op div. wijzen bereid Trippa als Franse 'tripes', runderpens alla romana, gekookt vleesnat en tomaten, met blaadjes van munt(plant) en geraspte pecorino ...
angelfire.com Lees verder

  Pasta, zelf pasta maken, pastarecepten en nog veel meer over pasta, primi

... maanden mee kunnen overleven. De vermicelli (dunne spaghetti) werden alleen met een beetje kaas gegeten vingers opgepakt. De opkomst van de tomatensaus, een eeuw later, zorgde grotere ... met de bekende gehakt tomatensaus alla carbonara met spekjes, rauwe eieren, gemalen peper, geraspte pecorino alla puttanesca met ansjovis, rode pepertjes, knoflook, tomaat, olijven en kappertjes alla napoletana ...
italie.nl Lees verder

  De regionale keuken van Sardinië; bottarga, ciambelle, schaap, lam, agnello con finocchietti,...

... stevige ragout van lamsvlees. Klassiek zijn de malloreddus geserveerd met boter en geraspte pecorino. Van tarwegries met de naam sa fragula, vergelijkbaar met de Noord-Afrikaanse ... pecorino kaas die zowel jong, vers, gerijpt maar ook gegratineerd wordt gegeten. De Pecorino sardo , Pecorino romano en de Fiore sardo zijn kazen met een DOP predikaat. Fiore sardo staat bekend als de oudste pecorino ...
italie.nl Lees verder

  Krabbensoep Italiaanse

... , prei en oregano) bullet 15 draadjes saffraan bullet 8 geroosterde stukjes witbrood bullet 100 gr geraspte pecorino Bereiding bullet Spoel de krabbetjes onder stromend water af en laat ze uitlekken. bullet Verhit ... brood met knoflook en serveer het bij de soep. Geef er een pittige knoflooksaus en geraspte kaas bij.
italievakantieland.nl Lees verder

  Penne con broccoli

... ansjovisfilets olie, fijngemaakt bullet 2 tenen knoflook, gehakt bullet 45 gr. pijnboompitten bullet 6 eetl. geraspte pecorino Bereidingswijze bullet Week de rozijnen zoveel lauw water dat ze onderstaan. bullet Verhit op matig ... . bullet Giet de saus over de gare pasta en schep goed om. Strooi er de geraspte kaas over. Dien onmiddellijk op.
italievakantieland.nl Lees verder

  Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.

... kaas en peterselie. Triglie onze poon, altijd gebakken, echter op div. wijzen bereid Trippa als Franse 'tripes', runderpens alla romana, gekookt vleesnat en tomaten, met blaadjes van munt(plant) en geraspte pecorino ...
belpaese.nl Lees verder

  CULINAIR SARDINIË, Sardegna, Cucina

... pecorino; mango en ricotta; aardappelpuree, rijpe pecorino en varkensreuzel; lams-, kalfs- varkensgehakt; een mengsel van ricotta, aubergines en geraspte pecorino. Casumarzu 9650; De madenkaas casamarzu een Sardische specialiteit die beslist niet geschikt voor vegetariërs. In principe gaat het hier om een onschuldige, licht gerijpte pecorino. Een object van twijfel wordt de kaas ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor geraspte pecorino kaas







© 2006-2021 Tour Italie