Resultaten 1 - 2 van 2 voor lam konijn in 0.069 sec.
De regionale keuken van de Marken; olive ascolane, Prosciutto di Carpegna, truffel, pecorino,...
... vaak potacchio bereid geserveerd een saus met ui, tomaat, witte knoflook en rozemarijn. Eend, konijn, ham en zeeslakken worden â porchetta-stijl' bereid gevuld en gebakken met wilde venkel, ... zodat hij goudgeel kleurt Brodetto van San Giorgio verrijkt met peperoncino. Carne Porchetta Rund, lam, konijn (in porchetta), duif (ripieno, gevuld) en kwartel vinden veelvuldig hun weg naar de dinertafel, ...
italie.nl Lees verder |
De regionale keuken van Umbrië; Baci, Eurochocolat, Norcia, Perugia, Porchetta, funghi porcini,...
... (en geroosterd) speenvarkentje, niet te versmaden. Op de menukaarten kom je naast varken ook veelvuldig lam, konijn en haas tegen. Ook palombacci, houtduiven, worden regelmatig afgekloven. 'Alla ghiotta' betekent dat deze geroosterd ...
italie.nl Lees verder |