lam konijn

Lam konijn 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > lam konijn

Resultaten 1 - 2 van 2 voor lam konijn in 0.069 sec.


  De regionale keuken van de Marken; olive ascolane, Prosciutto di Carpegna, truffel, pecorino,...

... vaak potacchio bereid geserveerd een saus met ui, tomaat, witte knoflook en rozemarijn. Eend, konijn, ham en zeeslakken worden â porchetta-stijl' bereid gevuld en gebakken met wilde venkel, ... zodat hij goudgeel kleurt Brodetto van San Giorgio verrijkt met peperoncino. Carne Porchetta Rund, lam, konijn (in porchetta), duif (ripieno, gevuld) en kwartel vinden veelvuldig hun weg naar de dinertafel, ...
italie.nl Lees verder

  De regionale keuken van Umbrië; Baci, Eurochocolat, Norcia, Perugia, Porchetta, funghi porcini,...

... (en geroosterd) speenvarkentje, niet te versmaden. Op de menukaarten kom je naast varken ook veelvuldig lam, konijn en haas tegen. Ook palombacci, houtduiven, worden regelmatig afgekloven. 'Alla ghiotta' betekent dat deze geroosterd ...
italie.nl Lees verder








© 2006-2021 Tour Italie