grote zeebaars

Grote zeebaars 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > grote zeebaars

Resultaten 1 - 4 van 4 voor grote zeebaars in 0.157 sec.


  CULINAIRE LEVENSKUNT VAN DE SICILIANEN, Sicilië

... nog de Dea Madre werd vereerd, werden er al rituele taarten voor de grote moedergodin gebakken. Toen kwamen de Grieken, koloniseerden het oostelijke Middellandse-Zeegebied, lieten de ... rijk aan grote zeebaars, zaagvis, brasem, mosselen en een alalunga (langvleugel) genoemde makreelsoort. Tussen Pozallo en Marsala strekt zich de zuidkust uit. Hier zijn de mensen vooral dol op grote zeebaars ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  De regionale keuken van Emilia Romagna; lasagna, tortellini, Parmaham, mortadella, pancetta,...

... valt twisten. Ook erg bekend en voorzien van IGP-predikaat de grote ronde Mortadella uit Bologna. Die grote ronde, roze worstplakken gelardeerd met witte stukjes vet zijn altijd ... Ravenna vormt het grootste brakwatergebied brakke water rondom het charmante oude vissersplaatsje Comacchio worden zeebaars, bot, kreeft, krab maar vooral anguilla, paling, gevangen. Zoals wellicht bekend worden palingen ...
italie.nl Lees verder

  De regionale keuken van Veneto; rijst, risotto, tiramisù, borlotti, pandoro, carpaccio, orata,...

... zeebaars), rombo (tarbot), sarde (sardine), calamari, seppia (inktvis), scampi (garnalen) en granseole (smaakvolle spin-krabben) worden Chioggia twee maal per dag aangevoerd op de Mercato Ittico di Chioggia, de grote ... Conchiglie di San Giacomo (st. jacobsschelpen), Cappelunghe (scheermessen) en caparossoli (grote venusschelpen) gebakken olijfolie met peterselie (en eventueel knoflook) worden hier ...
italie.nl Lees verder

  Culinaria CAMPANIA of Campanië, met mozarella, Via Appia

... Van hieruit veroverden de Campanische deegwaren de wereld. Pasta veranderde een modern voedingsmiddel dat terecht grote delen van Europa graag gekopieerd wordt, tot op de dag van vandaag hij onovertroffen ... wateren heeft overigens zijn eigen natuurlijke versheidszegel. De vissers buigen de gevangen goudbrasem en zeebaars een beetje krom voordat de lijkstijfheid intreedt en zo liggen ze de manden van ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder








© 2006-2021 Tour Italie