Resultaten 11 - 15 van 15 voor zwarte peper in 0.236 sec.
14- of 17-daagse Rondreis Italië Grande Giro d'Italia - ANWB Vakantie
... olijfolie sap van 1 citroen 8 dunne plakjes pancetta (Italiaanse bacon) pecorino schaafsel (kaas) zout zwarte peper Bereidingswijze Schil de asperges voorzichtig met een dunschiller onder het kopje tot beneden. De houtachtige ... geheel al roerend wat indikken. Breng de dressing op smaak met zout en vers gemalen peper. Giet de dressing over de asperges en serveer ze met het pecorino schaafsel en de ...
anwb.nl Lees verder |
Noord-Italië
... aan het werk. (De r de nummering betekent rosso rood. Florentijnse wijken hebben particuliere woningen zwarte nummers en bedrijfspanden rode.) KROONLUCHTERS EN 211 FAÇADES Piazza Santo Spirito, even verderop, het hart ... gebakken, staan lange rijen. La mama snijdt de cecina stukken en strooit er zout en peper over. Drink er de typische Toscaanse frisdrank bij spuma blondo. Voor het diner Il Colonnino ...
josenclim.nl Lees verder |
Eten en drinken
... brood (vaak scheepsbeschuit) met ansjovis, ui, schijfjes tomaat enz., en bereid met zout, peper, olie, azijn. Cappelitti eig. hoedjes, hoedvormig toegevouwen stukjes deegwaar (met ei bereid), gevuld ... . Stoccafisso stokvis van schelvis (merluzzo) alla genovese, met olie, melk, ansjovis, noten en zwarte olijven, alla livornese, olie gebakken met ui, bleekselderij, peen en witte wijn. Stracciatella ...
angelfire.com Lees verder |
Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.
... . Stoccafisso stokvis van schelvis (merluzzo) alla genovese, met olie, melk, ansjovis, noten en zwarte olijven, alla livornese, olie gebakken met ui, bleekselderij, peen en witte wijn. Stracciatella ... . tonnato, met tonijnmayonaise Vitello tonnato Zampone (di maiale) varkenspoot, ook gehakt varkensvlees met peper, knoflook en kruiden, alles het zwoerd van de varkenspoot gestopt. Zucchini courgettes ...
belpaese.nl Lees verder |
CULINARIA BASILICATA, Peperoncini en gelukkige varkens
... zenuwen meer bevat. Het vleesmengsel wordt met zout, peper en venkelzaad op smaak gebracht met reuzel, peper, zout en peperoncini gekruid. Na bereiding worden de ... vruchten. Miele di castagno (kastanjehoning) De afhankelijk van het productiegebied barnsteenkleurige bijna zwarte kastanjehoning wordt alle Italiaanse heuvelgebieden geproduceerd. De doordringend geurende specialiteit smaakt aanvankelijk ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
|