Resultaten 1 - 10 van 15 voor zwarte peper in 0.167 sec.
Pastarecept | Tagliatelle met kaas en zwarte peper - Italië met Dolcevia.com
... en zwarte peper De simpelste recepten zijn vaak de lekkerste. Deze tagliatelle een goed voorbeeld. Waar ken jij dit gerecht van? Vote) Uit Dolcevia.com. Tagliatelle met kaas en zwarte peper Ingredienten ... lepels olio extravergine 20 gram boter 2 lepels peterselie (fijngehakt) peper en zout Bereiding Tagliatelle met kaas en zwarte peper Bak een ruime koekenpan knoflook goudbruin. Voeg de boter toe en ...
dolcevia.com Lees verder |
Linzensoep (zuppa di lentichie)
... - 25 gr. boter - 100 gr. mager spek - 1 ui - 3 teentjes knoflook - zout en versgemaken zwarte peper - oregano Bereiding - de linzen, en kook ze een pan met 1,5 l. water gaar ... gewenste dikte heeft. - breng alles nogmaals aan de kook, en breng op smaak met zout, peper en oregano, en serveer heel warm. Dit een typische soep voor de koudere dagen.
www.casa-in-italia.com Lees verder |
WATER ALS RIJKDOM in provincie TRENTINO
... glazen schaal worden gelegd en pas na zeven dagen macereren In een marinade van zout, peper en azijn, worden geserveerd. De veelzijdigheid van de gerechten mede te danken aan de ... 'came salada', flinterdun geslagen lapjes rundvlees die op smaak worden gebracht met knoflook, laurier, jeneverbessen, zwarte peper, rozemarijn en zout en zowel rauw als gekookt kunnen worden gegeten. Of het 'molche-brood ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
De regionale keuken van Toscane; bonen, fagioli, papardelle, grano duro, prosciutti en salami,...
... ... salame op dezelfde manier gekruid als de zoete panforte met kruidnagels, koriander, zwarte peper, mootmuskaat en kaneel. De varkensfokkers zien varkentje zijn kwaliteit behoudt. Kortom garantie ... Torre zijn varkensvleesgerechten favoriet en de Contrada dell'Aquila, adelaar, wordt risotto met zwarte truffels geserveerd. Ook traditionele gerechten zijn volop aanwezig crostini rossi alla milza, ...
italie.nl Lees verder |
De regionale keuken van Trentino- Alto Adige; speck, Grana Padano, DOP, Asiago, knödel, crauti,...
... daarna gehalveerde ham wordt gepekeld met kruiden en specerijen, waarna deze wordt gezouten en met zwarte peper bestrooid. Daarna wordt de ham gerookt en gedurende tenminste acht maanden opgehangen. Speck dell'Alto ...
italie.nl Lees verder |
Antipasta
... gedopte, rauwe tuinboontjes die, voor ze de mond ingaan, nog even olijfolie, vermengd met veel zwarte peper, worden gedipt. Antipasti zijn er om van te peuzelen even proeven van al die verschillende ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Groentensoep Italiaanse
... doperwten (diepvries) bullet 100 gr aardappelen bullet 30 gr boter bullet 1 laurierblaadje bullet zout, zwarte peper bullet 1 eetlepels majoraan bullet 10 dl kippenbouillon bullet 5 eetlepels Parmezaanse kaas Bereiding bullet ... zeef schoon en laat ze doorwarmen de soep. bullet Breng op smaak met zout en peper en serveer met de geraspte kaas. bullet De cannellini kunt u desgewenst door witte bonen ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Caponata (koud voorgerecht van aubergine)
... gesneden en goed gewassen 2 eetlepels kappertjes 4 ansjovisfilets, goed gewassen en fijngewreven vers gemalen zwarte peper 2 eetlepels pijnboompitten Bestrooi de blokjes aubergine royaal met zout en zet ze een ... door, evenals de uitgelekte tomaten, tomatenpuree, groene olijven, kappertjes, ansjovis, 2 theelepels zout en wat peper. Breng dit geheel aan de kook, draai het gas laag en laat 15 minuten ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |
Pastarecept | Tonnarelli met geitenkaas en peper - Italië met Dolcevia.com
... peper Ingredienten 400 gram droge middelgrote tonnarelli een andere spaghetti van durum graan 200 gram vers gemalen picorino romano Vers gemalen zwarte peper Olijfolie Zout (4 personen) Bereiding Tonnarelli met geitenkaas en peper ... serveerschaal en maal een ruime hoeveelheid zwarte peper over de kaas. Voeg een lepel van het kookwater toe en roer de kaas en de peper goed door elkaar. Giet de pasta ...
dolcevia.com Lees verder |
10- of 13-daagse rondreis Italië Viva Italia! - ANWB Vakantie
... olijfolie sap van 1 citroen 8 dunne plakjes pancetta (Italiaanse bacon) pecorino-schaafsel (kaas) zout zwarte peper Bereidingswijze Schil de asperges voorzichtig met een dun schiller onder het kopje tot beneden. De ... geheel al roerend wat indikken. Breng de dressing op smaak met zout en vers gemalen peper. Giet de dressing over de asperges en serveer ze met het pecorino schaafsel en de ...
anwb.nl Lees verder |