Resultaten 1 - 8 van 8 voor zwarte kersen in 0.257 sec.
Italiaanse wijnen uit de Marken; Verdicchio, Rosso Piceno, Rosso Conero, Sangiovese,...
... -druif plus maximaal 15% Sangiovese. De beste Rosso Conero een stevige, volle rode boeket van zwarte kersen en mediterrane kruiden. Het enige nadeel dat er zo weinig van wordt geproduceerd. De reden ...
italie.nl Lees verder |
Primitivo | Een zomerliefje van een druif - Italië met Dolcevia.com
... hak nietsontziende hardwerkende druiven met namen als primitivo en negroamaro, de 'bittere zwarte'. Ze voorzien budgetprijsje genereus van zonnig zacht donker fruit met exotische specerijgeuren. ... rijp zwoel zwart fruit, lichtjes gestoofd, confituurachtig gedroogd, denk aan zachte zwarte pruimen, zwarte kersen, vijgen en bosbessen combinatie met een hoop geurende kruiden en specerijen. Fluweelsappig ...
dolcevia.com Lees verder |
Eten en drinken
... . Stoccafisso stokvis van schelvis (merluzzo) alla genovese, met olie, melk, ansjovis, noten en zwarte olijven, alla livornese, olie gebakken met ui, bleekselderij, peen en witte wijn. ... Toscaanse 'meikaas' van volstrekt verse koemelk Vruchten aardbeien fragole kastanjes castagne abrikozen albicocche kersen ciliegi appel mela noten noci aubergine melanzane olijven olivi banaan banana peer pera ...
angelfire.com Lees verder |
De regionale keuken van Friuli-Venetië Giulia; San Daniele, polenta, Montasio, prosciutto,...
... polenta van licht maà smeel, die zeer goed past bij gegrilde gebakken vis, en de zwarte polenta van boekweit, geheel eigen, lichtbittere smaak het beste met boter en ansjovis geserveerd kan ... gebak geserveerd dat lijkt op Oostenrijks gebak. Hiervoor wordt veel gebruik gemaakt van appelen en kersen geteeld worden. Bekend ook de gubana, een droge, krokante strudel. Friulanen hebben er geen moeite ...
italie.nl Lees verder |
Motor-Forum - Reizen en toeren - Reisverslag Dolomieten, zomer 2009 (met foto's uiteraard)
... degelijk weer 8216;on road 8217; zijn, en een paar akelig fraaie passen onder het zwarte rubber door laten rollen. Zondag dus. Een rustdag. En daar gedragen wij ons deze keer ... geen 5 Euro een amarenen (U kent ze wel ; die schuwdadig, lekkere, en mierzoete, paarsachtige kersen) coup naar binnen te smikkelen waar de honden geen brood van lusten. Pure verwennerij. Deze ...
www.motor-forum.nl Lees verder |
Recept voor Italiaans dessert recept voor Zuppa Inglese - Italië met Dolcevia.com
... meringue klik hier 4. Sciroppo per bagna - suikerstroop Verder heb je nog een pot (zwarte ) kersen zonder pit nodig Maak alle onderdelen vooraf klaar. Je vindt klikken op de links ... recepten Italiaanse meringue - Meringa italiana Tiramisu di Elisabetta met kersen Vanillevla - Crema pasticcera Tiramisu cupcakes Tiramisu di Elisabetta met kersen Soort recept Type recept salsa en sauzen Salades en ...
dolcevia.com Lees verder |
Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.
... . Stoccafisso stokvis van schelvis (merluzzo) alla genovese, met olie, melk, ansjovis, noten en zwarte olijven, alla livornese, olie gebakken met ui, bleekselderij, peen en witte wijn. ... Toscaanse 'meikaas' van volstrekt verse koemelk Vruchten aardbeien fragole kastanjes castagne abrikozen albicocche kersen ciliegi appel mela noten noci aubergine melanzane olijven olivi banaan banana peer pera ...
belpaese.nl Lees verder |
CULINARIA BASILICATA, Peperoncini en gelukkige varkens
... citroen- acaciahoning tot de zware, donkere en zeer intense specialiteiten als dennen-, kersen- en tijmhoning. De bij zondere zoetstof wordt heel Italië gewonnen, maar ... . Miele di castagno (kastanjehoning) De afhankelijk van het productiegebied barnsteenkleurige bijna zwarte kastanjehoning wordt alle Italiaanse heuvelgebieden geproduceerd. De doordringend geurende specialiteit smaakt aanvankelijk ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |