Resultaten 1 - 5 van 5 voor vlees geurig in 0.153 sec.
De regionale keuken van Sardinië; bottarga, ciambelle, schaap, lam, agnello con finocchietti,...
... binnenlanden. De culinaire specialiteiten van het eiland oudsher gebaseerd herders en boeren veel geroosterd vlees. Inmiddels dit wel aan het veranderen, niet de laatste plaats vanwege de populariteit ... gebruikt door stropers; de buit onzichtbaar, en deze smakelijke manier zorgde ervoor dat het vlees geurig en sappig bleef. Pesce Sardines De afwezigheid van vis de traditionele Sardijnse ...
italie.nl Lees verder |
CULINAIR SARDINIË, Sardegna, Cucina
... wilden eten. Omdat de mannen noch potten pannen noch uitgezochte kruiden konden meenemen, roosterden ze vlees geurig hout gesneden spies. Wilde kruiden langs de kant van de weg 9650; zorgden voor het ... heel geschikt voor- smakelijk en tegelijkertijd eenvoudig bereid worden. Nu nog heeft gegrild en geroosterd vlees, ook bij de moderne stadsmens, een vaste plaats op het menu en vers klaargemaakt ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
De regionale keuken van het Aosta-dal; streekgerechten, fondue, panna cotta, polenta, toma
... en kruiden ingewreven koeienuiers (!) die worden gekookt en als dunne ham gesneden. Naast het vele vlees menu staat ook beekforel populair. Dolci Panna Cotta Uiteraard bereiding van desserts vooral gebruik ... voorbeeld. Hoewel het Aosta-dal perenproducenten van Italià behoort, teelt men hier wel een heel geurig soort de kleine winterpeer San Martin. De peer wordt met steel rode wijn gedompeld oven ...
italie.nl Lees verder |
Bologna | Franco en Lino Rossi: al 40 jaar een traditie Bologna - Italië met Dolcevia.com
... kleiner stuk vlees dan die Milano gebruikt wordt, maar het veel lekkerder, geserveerd met ham uit Emilia Parmigiano Reggiano kaas, afgemaakt met wat witte truffel heen geschaafd wordt, vers en geurig uit ...
dolcevia.com Lees verder |
TOSCAANSE CULINARIA, Toscana, Cucina
... de langgerekte romp met brede schoft- en lendenpartij.Vlees uit het Chianadal vetarm maar niet droog natuurlijke beweiding van de dieren bijzonder kruidig en geurig. De Toscanen zeggen dat het zoutig smaakt. De jonge dieren, die een gewicht van 70 kg kunnen bereiken, leveren grote stukken vlees, 9650; waaronder de ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
|