Resultaten 1 - 10 van 10 voor spek knoflook in 0.248 sec.
Linzensoep (zuppa di lentichie)
... - 500 gr. linzen - 1,5 liter water - 25 gr. boter - 100 gr. mager spek - 1 ui - 3 teentjes knoflook - zout en versgemaken zwarte peper - oregano Bereiding - de linzen, en kook ze een ... l. water gaar (ca. 2u) - Smelt de boter een andere pan, en bak daarin het spek dat dobbelsteentjes gesneden, de fijngesnipperde ui, en de teentjes knolook, tot de uien er glazig ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |
Eten en drinken
... olio e peperoncino, met knoflook, olie en pepertjes. Spaghetti alla carbonara, met olie, spek, ei en Parmezaanse kaas. Spaghetti all'Amatriciana, met guanciale (soort spek), tomaten en pepertjes. ... vleesbouillon met geklutste eierdooier en geraspte parmezaan. Stracotto eerste kwaliteit ossenvlees met spek, knoflook en kruiden gestoofd en met dikke saus van deegwaren. Suppli (al telefono), ...
angelfire.com Lees verder |
De regionale keuken van het Aosta-dal; streekgerechten, fondue, panna cotta, polenta, toma
... . De zachte smaak past goed bij de wijze waarop deze wordt geconserveerd olijfolie met knoflook, azijn, zout en pepertje. Minestra Tijdens de lange, koude winters het Alpenland komt een ... ingredià nten armste bergboerderijen altijd voorhanden waren. Daarbij vergeleken de zuppa di Valpelline, aangevuld met spek, groene kool en kruiden als majoraan en bonenkruid een luxe broodsoep te noemen. Roggebrood ...
italie.nl Lees verder |
De regionale keuken van Lombardije, Gorgonzola, Salame di Milano, Panettone, Amaretto, de enige...
... men hier de violino een traditionele ham met bot, van geit, schaap wild en ingelegd knoflook en jeneverbes en soms ook nog eens rode wijn. De violino hand, dus kleine hoeveelheden ... rund worden gewassen, gekookt en kleingesneden en vervolgens laat men ze sudderen een bouillon met spek, knoflook, peterselie, ui, wortel en bleekselderij. Ingewanden zijn rijk aan mineralen als fosfor en calcium. Lekker ...
italie.nl Lees verder |
Italiaans eten « Italie
... met de simpele en goed houdbare ingredienten ei, spek, knoflook en kaas. Bak kleine stukjes spek uit een koekepan en voeg op het laatst eventueel wat knoflook toe. Gooi de al dente gekookte pasta ...
elkedagitalie.nl Lees verder |
De echte pasta carbonara « Italie
... met de simpele en goed houdbare ingredienten ei, spek, knoflook en kaas. Bak kleine stukjes spek uit een koekepan en voeg op het laatst eventueel wat knoflook toe. Gooi de al dente gekookte pasta ...
elkedagitalie.nl Lees verder |
Recept voor soep | Mosselsoep uit Puglia - Italië met Dolcevia.com
... uit Puglia. Een hartige soep voor een winterdag met een combinatie van spek, aardappel, rijst en mosselen. Waar ken jij dit gerecht van? Votes) Uit ... Olie Zout en peper naar smaak 2 sneetjes vet spek  ui 1 teen knoflook 1 kruidnagel  kilo bloemige aardappels 200 gram rijst ... vocht. Haal de mosselen uit de schelpen. Hak het spek, de ui en de knoflook fijn en doe dit een pan met een scheutje olie ...
dolcevia.com Lees verder |
Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.
... olio e peperoncino, met knoflook, olie en pepertjes. Spaghetti alla carbonara, met olie, spek, ei en Parmezaanse kaas. Spaghetti all'Amatriciana, met guanciale (soort spek), tomaten en pepertjes. ... vleesbouillon met geklutste eierdooier en geraspte parmezaan. Stracotto eerste kwaliteit ossenvlees met spek, knoflook en kruiden gestoofd en met dikke saus van deegwaren. Suppli (al telefono), ...
belpaese.nl Lees verder |
Frans van Munster over Antipasti Pugliesi - Italië met Dolcevia.com
... tarallini (kleine knapperige zoute koekjes), bruschette (stukjes geroosterd brood ingewreven met knoflook, olijfolie, tomaat en oregano), gemarineerde kerstomaatjes, zongedroogde tomaten gemarineerd olijfolie ... , plakjes courgette, puntpaprikaâ en bloemkoolstronkjes. Involtini stukjes spek gerold vlees, een stukje scamorzakaas spek gewikkeld en daarna gegrilld, een stukje kalfsvlees aubergine ...
dolcevia.com Lees verder |
CULINARIA van ABRUSSO en MOLISE
... met tomaten en peperoncini, een saus all' amatriciana eenvoudig met boter gebakken dobbelsteentjes spek. De pasta wordt altijd rijkelijk bestrooid met versgeraspte pecorino geserveerd. In Abruzzo en ... gemaakt van lever, longen, milt, buikspek en kinnebak, en met zout, peperoncino, sinaasappelschil en knoflook op smaak gebracht. Salsicciotto di Guilmi De worst uit Guilmi (provincie Chieti) bestaat ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |