Resultaten 1 - 4 van 4 voor sarde saor in 0.111 sec.
Culinaria Veneto En In Het Bijzonder VenetiË
... worden heerlijke sauzen en exquise menu's gecreëerd. De traditionele en eenvoudige gerechten zoals stokvis sarde saor, kruidig gemarineerde sardientjes ansjovis, raken echter niet vergetelheid. In Veneto serveert men minder vis en ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
De regionale keuken van Veneto; rijst, risotto, tiramisù, borlotti, pandoro, carpaccio, orata,...
... vis- en zeevruchtenconsumptie Vele soorten als orata (goudbrasem), branzino spigola (zeebaars), rombo (tarbot), sarde (sardine), calamari, seppia (inktvis), scampi (garnalen) en granseole (smaakvolle spin-krabben) worden ... visjes als sarde (sardientjes) en acciughe (ansjovis) tref je hier aan. Deze laatste komen vooral goed tot hun recht een simpel, maar erg smaakvol, gerecht als sarde saor (van ...
italie.nl Lees verder |
The Da Fiore Cookbook: smaken van Venetie - Italië met Dolcevia.com
... nu er het boek, Venetie, mooie kleurenfoto's en natuurlijk Mara's schrift. Klassiekers als 'sarde saor' (sardientjes het zuur met witte ui), baccala (klipvis gezouten en gedroogde kabeljauw) en gemarineerde radicchio ...
dolcevia.com Lees verder |
Venetië eten & drinken
... . Er zijn verschillende specialiteiten die je geproefd moet hebben, uiteraard vaak op basis van vis. Sarde saor bijvoorbeeld, baccalà spaghetti alle vongole (sardines zuur, kabeljauw en pasta met venusschelpen). Maar naast vis ...
budgetbestemmingen.nl Lees verder |