Resultaten 1 - 4 van 4 voor gedroogde kabeljauw in 0.124 sec.
De regionale keuken van Veneto; rijst, risotto, tiramisù, borlotti, pandoro, carpaccio, orata,...
... peterselie (en eventueel knoflook) worden hier veelvuldig gegeten. Een ander typisch Venetiaans gerecht Baccalà , gedroogde kabeljauw. Je zult het vele trattorie op de menukaart zien staan. De moeite van het ... -boon rood-wit gespikkelde peul ook aantrekkelijk uit ziet. Meestal zul je echter de gedroogde variant aantreffen die heerlijk combineert met pasta het klassieke gerecht pasta e fagioli wel ...
italie.nl Lees verder |
Recept voor Baccala - gedroogde en gezouten kabeljauw - Italië met Dolcevia.com
... gedroogde en gezouten kabeljauw Diverse recepten voor klipvis (gezouten en gedroogde kabeljauw). Baccala, het Nederlands klipvis genaamd, wordt diverse streken gebruikt als basis serie typische volksgerechten. Stoccofisso, (stokvis) gedroogde maar ongezouten kabeljauw ...
dolcevia.com Lees verder |
Kerst in Italie | Tradities op de Italiaanse Kerst tafel - Italië met Dolcevia.com
... - gedroogde en gezouten kabeljauw Type gerecht Voorgerecht, Hoofdgerecht Totale bereidingstijd 40 minuten tot 1 uur uur min Diverse recepten voor klipvis (gezouten en gedroogde kabeljauw). Baccala, het Nederlands klipvis genaamd, wordt diverse streken gebruikt als basis serie typische volksgerechten. Stoccofisso, (stokvis) gedroogde maar ongezouten kabeljauw en ...
dolcevia.com Lees verder |
De regionale keuken van Latium; pecorino, puntarelle, bruschetta, carbonara, spaghetti...
... zoals mosselen, garnalen, inktvis, octopus en haai. Naast deze verse vis zie onvermijdelijke baccala, gedroogde en gezouten kabeljauw opduiken. Deze conserveringsmethode zorgt ervoor dat de vis lang houdbaar is. De vis gebruik ...
italie.nl Lees verder |