Resultaten 1 - 2 van 2 voor rode mul in 0.058 sec.
De regionale keuken van Molise: Sagne, laganelle, creoli, peperoni, paprika, zoete vijgen,...
... tegen. De vis wordt zowel gegrild als gebakken. In de haven van Termoli worden rode mul, verse ansjovis, inktvis, krab, schelpdieren, zeeslakken maar ook octopus aan wal gebracht. Ook wordt ... Een ander populair dolce ciambelline, ringvormige koekjes allâ olio, met olijfolie, al vino rosso, met rode wijn. Het meest bizarre dessert bloedworst met chocola en pijnboompitjesâ voor wie echt lef ...
italie.nl Lees verder |
Recept voor Zeebarbeel en aardpeer in de oven - Italië met Dolcevia.com
... wist je misschien niet direct wat het en hoe het te gebruiken. Combineer met zeebarbeel rode mul. Waar ken jij dit gerecht van? Vote) Uit Dolcevia.com. Cefalo o Muggine alle ... zeebarbeel en rode mul. De eerste leeft boven rotsige bodems, de tweede boven modderig zand. Rode mul, oorspronkelijk een vissoort de Middellandse Zee, wordt hier steeds populairder. Door de warmer wordende Noordzee trekt mul ...
dolcevia.com Lees verder |