Resultaten 11 - 13 van 13 voor peper bereiding in 0.423 sec.
CULINARIA BASILICATA, Peperoncini en gelukkige varkens
... zenuwen meer bevat. Het vleesmengsel wordt met zout, peper en venkelzaad op smaak gebracht met reuzel, peper, zout en peperoncini gekruid. Na bereiding worden de worsten twintig tot dertig dagen opgeslagen ... pasta-apparaat, waarmee de maccheroni alla chitarra de gelijksoortige tagliolini worden gemaakt. Bij de bereiding van de triid daarentegen komt het vooral op vinger vlugheid aan. Deze zeer ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
Florence informatie
... mooie medium gare binnenkant. Ook na de bereiding komt de chef weer de t-bone tafel aansnijden. De t-bone wordt op smaak gebracht met peper, zout en olijfolie. Meer smaak heeft ...
steden.net Lees verder |
Steak Fiorantine
... mooie medium gare binnenkant. Ook na de bereiding komt de chef weer de t-bone tafel aansnijden. De t-bone wordt op smaak gebracht met peper, zout en olijfolie. Meer smaak heeft ...
steden.net Lees verder |
|