harde kaas

Harde kaas 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > harde kaas

Resultaten 1 - 10 van 14 voor harde kaas in 0.227 sec.


  Italiaans eten « Italie

... heeft zijn eigen recept voor de Pecorino. Bekende soorten zijn de Pecorino Romano, een harde kaas die vroeger een goedkoper alternatief voor parmezaan was. Tegenwoordig zijn deze twee kazen ongeveer ... twee meest bestelde gerechten van de stad de lokale gevulde pasta daarna polenta met lokale kaas en worst. Heel culinair voeten voor 15 euro! eten, Bergamo, Italiaanse recepten, Italiaanse restaurants, ...
elkedagitalie.nl Lees verder

  Pecorino, de schapenkaas van Italie « Italie

... heeft zijn eigen recept voor de Pecorino. Bekende soorten zijn de Pecorino Romano, een harde kaas die vroeger een goedkoper alternatief voor parmezaan was. Tegenwoordig zijn deze twee kazen ongeveer ... meest bijzondere Pecorino wordt enkele maanden gerijpt een tufsteengroeve een wikkel van notenbladeren. Deze kaas heeft een hele sterke smaak en een echte specialiteit van het stadje Talamello. Pecorino ...
elkedagitalie.nl Lees verder

  Kaassoorten

... kaas uitstekend op een kaasplank. Verder grana pardano een veelgebruikte raspkaas. Pecorino Romano Pecorino Romano een harde kaas van schapenmelk en afkomstig uit Midden- en Zuid-Italië. Deze kaas heeft een kenmerkende hartige smaak en heeft hetzelfde gebruik als Parmezaanse kaas. Taleggio De zachte koemelkse kaas ...
italievakantieland.nl Lees verder

  Grana Padano Lodigiana - Italië met Dolcevia.com

... ï Dit schreef Ercole Bentevoglio (professor Bologna), 1546 een gedicht over kaas toen hij lid van de broederschap  gastropoetica , (een ... de winter en voor langere perioden van hongersnood. Terwijl verse kaas binnen een aantal weken moet worden gegeten als ruilmiddel gebruikt ... bij het maken van kaas, deze veel langer kon worden bewaard zonder dat het verzuurde.  Het een harde kaas, niet mooi om ...
dolcevia.com Lees verder

  CULINARIA BASILICATA, Peperoncini en gelukkige varkens

... noch breken, noch vastkleven. Kaas 9650; Basilicata kent een keuze aan kaas die typerend voor Zuid-Italië. Ricotta wordt als vers product als gezouten en gerijpte harde kaas gebruikt. Mozzarella, scamorza en provolone spelen een grote rol, als butirro. Hier gaat het om een mozzarella, waarvan de kern bestaat uit verse boter. De kaas ongeveer ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  CULINARIA van ABRUSSO en MOLISE

... van buffelmelk gemaakt. In Abruzzo en Molise wordt hoofdzakelijk pecorino geproduceerd, de beroemde harde kaas van volvette schapenmelk. Maar dit gebied worden ook drie pasta filata-kazen gemaakt ... een constante temperatuur en voortdurende beluchting wordt deze peervormige pasta filata-kaas van koeienmelk een harde, compacte kaas met een nootbruine korst. Zijn aroma intensief en hij smaakt ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  Grosseto

... olijfhout gemaakt zijn kleine en grote zetels, allerlei keukengereedschap enz. Alles het werk van de harde, geduldige arbeid. Idrio Signori en zijn zoon Paolo. Kijken gratis, maar misschien breng je wel ... ongeveer 20,00 - 25,00 kun je een aangename avond doorbrengen. Op zoek naar salumi, kaas en hesp de zone Grosseto? Enkele adressen Da Vando Via della Pace 189, Tel. 0564 ...
www.casa-in-italia.com Lees verder

  Trektocht Sextener Dolomieten

... uur stappen de stube voor het ontbijt. Ongewoon uitgebreid voor een hut. Een comp leet kaas en worst assortiment staat voor ons klaar. Van uit de hut lopen zuidelijk richting. Na ... ontbijt (het leek wel een hotel) vertrekken richting Rifugio Berti. 1950 m. Er staat een harde wind maar het droog. Twee oude boertje zijn al hard aan werk zij maaien er ...
maaijen.nl Lees verder

  Italiaanse kazen, Parmigiano Reggiano en Grana Padano, DOC en meer

... aangeboden. Rond 1600 kreeg de Parmigiano Reggiano zijn karakteristieke merkteken. Nog steeds kaas, inmiddels onderscheiden met het DOC-predikaat, op traditionele wijze geproduceerd. Alleen provincies Parma ... , pastameel en meer... Pastamachines, accessoires om ravioli te maken, pastadroogrekken, dubbel nul meel, harde tarwe zelf maken van verse pasta! Je vindt vindt veelzijdige webwinkel met ...
italie.nl Lees verder

  Pesto, pijnboompitten, basilicum, parmezaanse kaas en meer

... , pastameel en meer... Pastamachines, accessoires om ravioli te maken, pastadroogrekken, dubbel nul meel, harde tarwe zelf maken van verse pasta! Je vindt vindt veelzijdige webwinkel met artikelen ... , pastameel en meer... Pastamachines, accessoires om ravioli te maken, pastadroogrekken, dubbel nul meel, harde tarwe zelf maken van verse pasta! Je vindt vindt veelzijdige webwinkel met artikelen ...
italie.nl Lees verder



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor harde kaas







© 2006-2021 Tour Italie