Resultaten 1 - 3 van 3 voor koemelkse kaas in 0.079 sec.
Kaassoorten
... gemaakte verse koemelkse kaas. Deze kaas dan ook zo romig van smaak dat hij de keuken vaak plaats van opgeklopte slagroom verse roomkaas wordt gebruikt. In Italië wordt deze kaas met ... een harde kaas van schapenmelk en afkomstig uit Midden- en Zuid-Italië. Deze kaas heeft een kenmerkende hartige smaak en heeft hetzelfde gebruik als Parmezaanse kaas. Taleggio De zachte koemelkse kaas taleggio ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Italiaans eten « Italie
... woord voor schaap 8216;pecora 8217; is. Schapenkaas nog steeds iets minder gangbaar dan koemelkse kazen en geitenkaas. Toch heeft ook bijvoorbeeld Frankrijk een hele bekende schapenkaas, de Roquefort. ... meest bestelde gerechten van de stad de lokale gevulde pasta daarna polenta met lokale kaas en worst. Heel culinair voeten voor 15 euro! eten, Bergamo, Italiaanse recepten, Italiaanse restaurants, ...
elkedagitalie.nl Lees verder |
Pecorino, de schapenkaas van Italie « Italie
... woord voor schaap 8216;pecora 8217; is. Schapenkaas nog steeds iets minder gangbaar dan koemelkse kazen en geitenkaas. Toch heeft ook bijvoorbeeld Frankrijk een hele bekende schapenkaas, de Roquefort. ... meest bijzondere Pecorino wordt enkele maanden gerijpt een tufsteengroeve een wikkel van notenbladeren. Deze kaas heeft een hele sterke smaak en een echte specialiteit van het stadje Talamello. ...
elkedagitalie.nl Lees verder |
|