Resultaten 1 - 2 van 2 voor grove salame in 0.067 sec.
De regionale keuken van Toscane; bonen, fagioli, papardelle, grano duro, prosciutti en salami,...
... la carne di maiale, varkensvlees, verwerkt prosciutto, ham, en de specifieke finnocchiona. Dit een grove salame van mager vlees uit Firenze die op smaak gebracht met venkelzaadjes. Sopressata coppa ... 'onbruikbare' stukken vlees. Laten wel wezen....sopressata klinkt beter dan onze Nederlandse zult... salame op dezelfde manier gekruid als de zoete panforte met kruidnagels, koriander, zwarte peper, ...
italie.nl Lees verder |
Italiaanse vleeswaren, diverse worstsoorten
... gedaan; zo wordt Piemonte bijvoorbeeld timo, tijm, aan de Bresaola toegevoegd. De roodkleurige salame di manzo, runderworst, herken bolronde vorm en aromatische, scherpe smaak. rijpen en drogen ... eierdooier er over heen. Grissini erbij, buonissimo! Finocchiona Finocchiona herken je uit duizenden. Deze grove salame mager varkensvlees en afkomstig uit Firenze. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat ...
italie.nl Lees verder |