Resultaten 1 - 10 van 12 voor gezouten water in 0.384 sec.
Culinaria Veneto En In Het Bijzonder VenetiË
... een lange nacht. Op madonna della Salute, 21 november, soms ook nu nog- traditionele castradina, gezouten, kort gerookt lucht gedroogde ham, waar een voedzaam vleesgerecht, van wordt gemaakt. Het eten ... houtkachel geplaatst, waar een metalen ring uitgenomen is. De ketel wordt voor de helft met gezouten water gevuld kook gebracht. Dan wordt het maïsmeel erdoor geroerd, waarbij de gewenste dikte van ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
Gazpacho Milanese
... ontpit de tomaten. bullet Kook de deegwaren licht gezouten water met een klontje boter gaar. bullet Giet ze daarna af, spoel ze onder koud water af, laat uitlekken en roer er de olijfolie ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Recept voor Spruitjes en kastanjes onder de grill - Italië met Dolcevia.com
... e castagne gratinati Als je verse kastanjes gebruikt kook ze dan gaar een grote pan gezouten water 30-40 minuten, het beste om een kruis te snijden de bovenkant van de kastanjes ... . Maak de spruitjes schoon, snij ze doormidden  en blancheer ze 2-3 minuten kokend water. Smelt intussen de boter een pan en voeg de gerookte spekjes toe en bak ze ...
dolcevia.com Lees verder |
Recept voor Spercieboontjes salade - Insalata con fagiolini - Italië met Dolcevia.com
... . Zet een ruime pan met gezouten water op en laat dit aan de kook komen. Haal het kopje van de boontjes af en ze goed. Als het water kookt, doe de boontjes de ... te kweken en leuk voor de kinderen om te plukken! Vergelijkbare recepten Baccala - gedroogde en gezouten kabeljauw Broodsalade uit Toscane Knapperige Pappardelle Pasta met courgette bloemen Salade van knolselderij en appel ...
dolcevia.com Lees verder |
Eten in Italië
... puntvormig zijn afgesneden. De kooktijd varieert van soort tot soort. De pasta moet steeds veel water gekookt worden. Let erop dat de pasta steeds 'al dente' is, anders wordt pasta ... territorium verkocht. De vis wordt verschillende manieren verkocht en geconserveerd. Het meest bekende voorbeeld van gezouten vis, de baccalà en de stokvis. Ook de kleinere vissoorten zoals ansjovis en sardines worden ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |
Eten en drinken
... ham en varkensvlees. Fagiolini sperzieboontjes (meestal als koude slaschotel) Fegato lever alla veneziana, kalfslever, gezouten en boter(of olie), gebakken met o.a. veel ui, alla romana, tussen brood ... omelet, op pizza enz. Gnocchi Gnocchi Gnocchi di patate rolletjes van meel, aardappel griesdeeg, water gekookt melk, met verschillende sauzen. gnocchi di patate, van aardappel en bloem. Incasciata ...
angelfire.com Lees verder |
De regionale keuken van Campanië - Il Cilento, citroenlikeur, limoncello, mozzarella, frittata,...
... schaap. zowel jong als gerijpt gegeten. Overal peccorino (schapenkaas) en de ricotta salata, gezouten kaas van geitenmelk en natuurlijk de mozzarella di bufala, buffelmozzarella. Onmisbaar Geen ... , venkellikeur en natuurlijk de limoncello, citroenlikeur. Tijdens de maaltijd wordt voornamelijk wijn en water gedronken. worden ook druiven verbouwd waarvan rode wijn (Taurasi) en witte wijn (Falanghia, ...
italie.nl Lees verder |
De regionale keuken van Emilia Romagna; lasagna, tortellini, Parmaham, mortadella, pancetta,...
... , kaas groenten. Een dikkere versie van een piada wordt spianata torta salata, gezouten taart, genoemd. gezouten varkensvlees door het deeg gemengd en dan heet het resultaat vervolgens crescentina. ... , Valle di Comachio, gelegen boven de stad Ravenna vormt het grootste brakwatergebied brakke water rondom het charmante oude vissersplaatsje Comacchio worden zeebaars, bot, kreeft, krab maar vooral ...
italie.nl Lees verder |
Italiaans eten « Italie
... dan ook echt zongedroogd. Op kilometerlange tafels liggen gehalveerde en gezouten tomaten heerlijk het zonnetje te drogen, om vervolgens met water en witte wijn gespoeld te worden en onder een lekker laagje ...
elkedagitalie.nl Lees verder |
Zongedroogde tomaten echt zongedroogd « Italie
... dan ook echt zongedroogd. Op kilometerlange tafels liggen gehalveerde en gezouten tomaten heerlijk het zonnetje te drogen, om vervolgens met water en witte wijn gespoeld te worden en onder een lekker laagje ...
elkedagitalie.nl Lees verder |