geraspte kaassoorten

Geraspte kaassoorten 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > geraspte kaassoorten

Resultaten 1 - 3 van 3 voor geraspte kaassoorten in 0.083 sec.


  Zalmwraps met Italiaans landbrood

... bullet extra bloem om te strooien bullet 10 plakjes parmaham boerenham bullet 400 gram geraspte kaassoorten bullet verse basilicum bullet zon gedroogde tomaten bullet olijven en sjalotten bullet zeezout en ... centimeter. bullet Leg de boerenham, verse basilicum, zon gedroogde tomaten, olijven, sjalotten en de geraspte kaassoorten op het deeg. Met het geheel met zout en peper af. bullet Maak het ...
italievakantieland.nl Lees verder

  De regionale keuken van Veneto; rijst, risotto, tiramisù, borlotti, pandoro, carpaccio, orata,...

... vlakten van de rivieren Po, Adige en Piave lopen runderen die melk leveren voor de kaassoorten Grana Padano en Taleggio. Ook groeit hier de rijst voor de risotto (vialone nano) en ... bouillon, en er ontstaat een gerecht dat het midden houdt tussen risotto en rijst. Beetje geraspte Parmigiano tot slot en smullen maar. Natuurlijk kennen ook de inwoners van Veneto hun eigen ...
italie.nl Lees verder

  De regionale keuken van Molise: Sagne, laganelle, creoli, peperoni, paprika, zoete vijgen,...

... vaak geserveerd met een saus van lamsvlees en de welbekende hete peperoncini en bestrooid met geraspte pecorino. Pesce De zijde van de regione grenst, weliswaar beperkt, maar je komt er ... De belangrijkste soorten zijn de burrino en de manteca, zachte kazen van koemelk. Andere prominente kaassoorten zijn de caciocavallo uit Agnone, de schapenkaas pecorino en de scamorza. Bij scamorza peervormige ...
italie.nl Lees verder
 








© 2006-2021 Tour Italie