Resultaten 1 - 4 van 4 voor gedroogde salame in 0.318 sec.
Italie.nl - reisaanbod, reisorganisateis, aanbiedingen voor vakantie in Italië
... worden. Verse salame dien je echter eerst nog te koken voordat je hem op kunt peuzelen! beste salami toch wel de salame di Felino uit de provincia di Parma. Deze gedroogde salame jaar geproduceerd en te herkennen aan zijn ongelijke vorm. Voordat de salame productie wordt genomen, strenge ...
italie.nl Lees verder |
Eten in Italië
... , een kleine hoeveelheid kleine hapjes. De antipasto kan bestaan uit dungesneden vleeswaren (salame, prosciutto crudo, ...), uit warme hapjes (crostini, ...)en verse ingelegde groente. Enkele voorbeelden ... met levermengsel, met tapenade... (bijvoorbeeld crostini met leverpastij, bruschette met parmaham, gorgonzola en gedroogde tomaten) IL PRIMO PASTA De pasta vormt een vast onderdeel de Italiaanse ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |
De regionale keuken van Calabrië; streekgerechten en producten, pesce spada, rode ui, melanzana...
... bakken inleggen van groenten, paddenstoelen en vis. ndugghia Carne Varkensvlees, voornamelijk geconserveerd prosciutti, salame en worsten, het meest gegeten vlees Calabria. De lange houdbaarheid natuurlijk vooral ... di Calabria kennen zelfs een IGP-predikaat. Een regionale specialiteit vormen ook de gedroogde vijgen die worden gevuld bedekt met chocolade. Datzelfde gebeurt met schilletjes van citroen ...
italie.nl Lees verder |
CULINARIA van LOMBARDIJE, Cucina regionale Italiana, Valtellina, gorgonzola
... specialiteit bekend. In Italië dit inmiddels herontdekt. Er echter gans te doen. Voor de salame d'oca wordt een mengsel van ganzenvlees en ganzenvet het vel van de lange ... suiker honing, onder toevoeging van bijvoorbeeld cacao chocola, met confiture- crèmevulling, met amandelen, noten gedroogde vruchten. Het belangrijkste tijdstip waarop de koekjes kleine gebakjes gegeten worden het ontbijt, 's ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |