fontina kaas

Fontina kaas 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > fontina kaas

Resultaten 1 - 10 van 10 voor fontina kaas in 0.370 sec.


  Recept voor Salade van pruimen, vijgen en Fontina kaas - Italië met Dolcevia.com

... Fontina kaas Type gerecht Voorgerecht, Nagerecht Soort gerecht Salades en groenten Totale bereidingstijd minuten uur Ingredienten Voor 4 personen 8 kleine vijgen 6 zwarte pruimen 100 gram Fontina kaas Verse basilicum 2 eetlepels Aceto Balsamico di Modena 3 eetlepels olijfolie (Extra Vergine) Bereiding Salade van pruimen, vijgen en Fontina kaas Snij de vijgen ...
dolcevia.com Lees verder

  Italiaans Recept | Broodsalade uit Toscane - Italië met Dolcevia.com

... fagiolini Aardappelkroket met Parmazaanse kaas Cannelloni met courgette en Italiaanse kruiden Cannoli met chocolade en vanille vulling uit Cilento Gebakken courgettes uit Sardinià Salade van pruimen, vijgen en Fontina kaas Soort recept Type ...
dolcevia.com Lees verder

  VALLE D'AOSTA: bergen, geschiedenis en kunst

... ; De belangrijkste vormen het toerisme het hele jaar rond, runderveeteelt en de productie van kaas, beroemd de kaas Fontina, en wijnen met het d.o.c.-merk, productie van elektrische energie, en traditionele ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  Eten en drinken

... Fontina gelijkend op onze Goudse kaas Gorgonzola scherpe, pikante kaas, gelijkend op de Franse Roquefort Groviera zachte kaas (gruyère) Mascarpone roomachtige kaas Mozzarella heel jonge kaas, van koe- buffelmelk, zeer zacht en wit Parmigiano parmezaan(se kaas ...
angelfire.com Lees verder

  De regionale keuken van het Aosta-dal; streekgerechten, fondue, panna cotta, polenta, toma

... polenta, brood en soep. Een ander belangrijk onderdeel formaggio, kaas. De valleien rondom Aosta zijn verantwoordelijk productie van fontina, beste kaassoorten Koken, bakken en stoven doet men met ... room en natuurlijk de daarvan gemaakte kaas een belangrijke rol spelen de eetgewoonten van de bevolking. De beroemdste kaassoort, de fontina, koemelk. grote, ronde kaas (met DOP-predikaat!) die wel ...
italie.nl Lees verder

  Pasta ai quattro formaggi (Pasta met vier soorten kaas)

... kaas) Pasta ai quattro formaggi (Pasta met vier soorten kaas) Ingrediënten bullet 320 gr. penne macaroni, maccheroni bullet 30 gr. fontina-kaas bullet 20 gr. emmenthal-kaas bullet 20 gr. gorgonzola-kaas bullet 30 gr. geraspte grana-kaas bullet 1 ...
italievakantieland.nl Lees verder

  Pizza, de Italiaanse keuken.

... bijvoorbeeld knoflook, olie en grof zout. De mastunicola al een soort pizza, met caciocavallo (kaas), reuzel en basilicum. De onmisbare tomaat verschijnt de 18 e eeuw ten tonele met ... mozzarella, champignons, artisjokken, kappertjes, ansjovis en origano; 4 formaggi, met tomaat, mozzarella, gorgonzola, grana padano, fontina en origano. Het bakken De oven wordt opgestookt door het midden van de oven ...
belpaese.nl Lees verder

  Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.

... ansjovis en origano; 4 formaggi, met tomaat, mozzarella, gorgonzola, grana padano, fontina en origano Pizza Polenta speciale soort maïsbrij met div. ... Kaas Fontina gelijkend op onze Goudse kaas Gorgonzola scherpe, pikante kaas, gelijkend op de Franse Roquefort Groviera zachte kaas (gruyère) Grana Padano deze kaas wordt Nederland dikwijls verkocht als 'Parmesan', maar het zeker geen Parmezaanse kaas ...
belpaese.nl Lees verder

  Monte Rosa, De Ayas vallei en Gressoney vallei, Valle d'Aosta

... . Deze streek vermaard om zijn kaas. De alpeggi, alpenweides, de omgeving geven de kazen de kenmerkende sapore, smaak, geven. Zo er de bekende Fontina valdostana, Toma di Gressoney ... de workshops. Vergeet vooral streekgebonden, traditionele gerechten te proeven waaronder polenta, kaasfondue van Fontina, en heerlijke carbonada, een traditionele runderragout met rode wijn. Stevige kost, maar dat ...
italie.nl Lees verder

  CULINARIA van LOMBARDIJE, Cucina regionale Italiana, Valtellina, gorgonzola

... en aardappelen, die overgoten met salie-knoflookboter en samen met een kruidige Alpen-kaas, zoals bitto fontina, wordt gebakken. Wijn uit Valtellina 9650; Valtellina vroeger het gebied waar hoofdzakelijk wijn ... De casera een kaas die heel Valtellina uit halfafgeroomde kaas wordt gemaakt. Na toevoeging van stremsel en verhitting moet de kaas een poos rusten. Daarna wordt de kaas gevormd, die dan ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor fontina kaas







© 2006-2021 Tour Italie