fegato lever

Fegato lever 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's Italië


Weer Italië
Sitemap
Italië Links
Privacy Policy
Colofon

Weer Italië
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië


Tour Italie > fegato lever

Resultaten 1 - 6 van 6 voor fegato lever in 0.218 sec.


  Eten en drinken

... , met o.a.stukjes ham en varkensvlees. Fagiolini sperzieboontjes (meestal als koude slaschotel) Fegato lever alla veneziana, kalfslever, gezouten en boter(of olie), gebakken met o.a. veel ... fondue', gerecht uit gesmolten kaas. Fritto misto schotel van stukjes hersen, kalfszwezerik, lamskotelet, artisjokken, lever, alles gepaneerd, gebakken (boter te Milaan, olie te Florence), met citroen. Soms ook ...
angelfire.com Lees verder

  Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.

... met ui, kaas, peper enz. en de oven gebakken. Coratella ragout (Rome) van runderhart, lever en long, gekookt olie, ui en witte wijn. Costoletta (cotoletta) alla milanese Wiener ... en varkensvlees. Fagiolini sperzieboontjes (meestal als koude slaschotel) Falsomagro Met gekruid gehakt gevulde biefstuk Fegato lever alla veneziana, kalfslever, gezouten en boter(of olie), gebakken met o.a. veel ui, ...
belpaese.nl Lees verder

  Città di Castello

... de salumi die de toerist uit het noorden zullen aantrekken. Specialiteiten de mazzafegati, die met fegato (lever) niets te maken hebben, het gaat om kleine worsten van varkensvlees, met stukjes hart, milt ...
www.casa-in-italia.com Lees verder

  Culinaria Veneto En In Het Bijzonder VenetiË

... een feest gebonden. Stokvis werd het hele jaar gegeten, allerlei variaties. ook de smakelijke lever met uit fegato alla veneziana, kon altijd op tafel worden gezet. Tegenwoordig wordt de feestkalender niet meer ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  De regionale keuken van de Abruzzen; Pecorino, saffraan, Confetti di Sulmona, Torrone,...

... ! Reken op zo'n kilo Ezelstestikels? Carne - Mortadella di Campotosto, Coglione del Mulo, Ventricina, Fegato dolce, Sanguinaccio Het gebruik van het malse lamsvlees prevaleert Abruzzo boven het gebruik van, ... wordt gekruid met paprika en natuurlijk peperoncini. Dat varken wordt gebruikt, bewijst Fegato dolce uit L'Aquila. Lever, longen en hart van het varken worden hiertoe op smaak gebracht met ...
italie.nl Lees verder

  CULINARIA van ABRUSSO en MOLISE

... hamproductie een smakelijke worst kan worden bereid. Ook de saisiecia di fegato een 'restworst' . Hij wordt onder andere gemaakt van lever, hart en longen van het varken. Zelfs het slachtbloed werd niet ... een koele plek tot vijf maanden bewaard worden. Salsicce di fegato di Rionero Sannitico Deze worsten worden gemaakt van mager vlees, lever, hart, longen en zacht spek en een warme, luchtige ruimte ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder








© 2006-2021 Tour Italie