Resultaten 11 - 15 van 15 voor verse basilicum in 0.186 sec.
Eten en drinken
... . Worden kort gekookt, buigzaam, nooit slap! verwerkt met ragout, ricotta (verse kaas'), tomatensaus, alikruiken ('vongole', vooral Napels), aubergines, ansjovis, alla marinara ... basilicum, waar pecorino (schapenkaas) en deegwaren zijn meegekookt Pizza Schijf gerezen deeg met beleg naar keuze. Margherita, met tomaat, mozzarella en origano; Regina Margherita, met verse tomaat, mozzarella, basilicum ...
angelfire.com Lees verder |
Pizza, de Italiaanse keuken.
... maar Rosa bedacht zelf een variant voor koningin Margherita. Ze belegde de pizza met basilicum, mozzarella en tomaat - groen, wit en rood als de kleuren van de Italiaanse vlag ... . Bekende pizzasoorten zijn Margherita, met tomaat, mozzarella en origano; Regina Margherita, met verse tomaat, mozzarella, basilicum en oregano; Prosciuto, met tomaat, mozzarella, rauwe ham en origano; Funghi, met tomaat ...
belpaese.nl Lees verder |
Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.
... naar keuze. Margherita, met tomaat, mozzarella en origano; Regina Margherita, met verse tomaat, mozzarella, basilicum en oregano; Prosciuto, met tomaat, mozzarella, rauwe ham en origano; Funghi, met ... wordt Bologna nooit over de spaghetti gedaan. Spaghetti alla Caprese, met tomaten, basilicum en mozzarella. Spaghetti alle melanzane, met aubergine Spaghetti al pomodoro, met tomatensaus. Spaghetti ...
belpaese.nl Lees verder |
CAPRI, BLOEMEN EILAND, Tyrheensche Zee, Campania
... totano-kalmare met aardappelen proeven de typische pastagerechten van het eiland spaghetti aumm aumm (met basilicum, mozzarella en aubergines) en spaghetti sciuè sciuè (niet de heerlijke, op Capri geteelde kerstomaten ... eieren gemaakt (ei hoort bij kaas) en de vulling altijd gebaseerd op het gebruik van verse caciotta. Puristen zijn bovendien van mening dat het daarbij om de caciotta van Capri ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
Culinaria CAMPANIA of Campanië, met mozarella, Via Appia
... er een opsomming van de verschillende ingrediënten -fijngehakt knoflook, geraspte kaas, een paar blaadjes basilicum, kleingesneden vis en ettelijke plakken mozzarella- en ook wordt de mogelijkheid geopperd het ... naar men zegt met het vlees van betreurenswaardige slaven werden gevoerd. Mozarella 9650; Verse mozzarella een extreem snel bedervend product. Hij smaakt het beste wanneer hij di giornata ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
|