grootste vaten

Grootste vaten 

Tour Italië Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten Foto's ItaliŽ


Weer ItaliŽ
Sitemap
ItaliŽ Links
Privacy Policy
Colofon

Weer ItaliŽ
Reisgidsen Italië
Vakantiehuizen Italië
Wintersport Italië



Tour Italie > grootste vaten

Resultaten 1 - 10 van 10 voor grootste vaten in 0.508 sec.


  Over Aceto Balsamico, de enige echte. - Itali√ę met Dolcevia.com

... de verschillende vaten die gestockeerd worden op luchtige zolders. Een batteria bestaat vaten van verschillende inhoud waarbij de grootste vaten 100 liter bevatten en de kleinste van 15 liter. Alle vaten zijn ... lange rijpingstijd. Van groot belang ook het hout waarvan de vaten gemaakt zijn kastanje, kersen en essen voor de grootste vaten, moerbei en jeneverbes voor de kleine. De balsemachtige ‚ ú ...
dolcevia.com Lees verder

  Over Aceto Balsamico, de enige echte. - Itali√ę met Dolcevia.com

... de verschillende vaten die gestockeerd worden op luchtige zolders. Een batteria bestaat vaten van verschillende inhoud waarbij de grootste vaten 100 liter bevatten en de kleinste van 15 liter. Alle vaten zijn ... lange rijpingstijd. Van groot belang ook het hout waarvan de vaten gemaakt zijn kastanje, kersen en essen voor de grootste vaten, moerbei en jeneverbes voor de kleine. De balsemachtige ‚ ú ...
dolcevia.com Lees verder

  De regionale keuken van Emilia Romagna; lasagna, tortellini, Parmaham, mortadella, pancetta,...

... Het nationale park, Valle di Comachio, gelegen boven de stad Ravenna vormt het grootste brakwatergebied brakke water rondom het charmante oude vissersplaatsje Comacchio worden zeebaars, bot, kreeft, ... de Aceto Balsamico Tradizionale uit Modena. Na een rijping minimaal twaalf jaar houten vaten van verschillende houtsoorten wordt druivenmost omgezet een donkere, bijna stroperige, lichtzoete vloeistof ...
italie.nl Lees verder

  Italiaanse wijnen en likeuren uit Lombardije; Amaretto, Campari, Fernet Branca, valtellina,...

... alleen de Italianen. De unieke smaak komt voort kruiden die gedurende jaar rijpen op eikenhouten vaten. Het ‚ zusje' Brancamenta heeft mint als toevoeging waardoor het drankje niet alleen dorstlessend maar ... van de rivier de Po de zuidwestelijke hoek van de regione. Dit gebied vormt het grootste wijnbouwgebied brengt een aantal rode, witte en mousserende DOC's voort. De beste witte wijn ...
italie.nl Lees verder

  Italiaans eten « Italie

... Amarone uit deze streek. De Amarone, die zich mag scharen het rijtje van de grootste Italiaanse wijnen samen met de Brunello, de Barolo en de Barbaresco, een kostbare en ... gedroogde druivenschillen gemengd, waaruit eerder de Amarone geperst. Vervolgens wordt maanden op grote eikenhouten vaten gerijpt. Zo verkrijgt de Valpolicella Ripasso een perfecte balans tussen diepte en fruitigheid. wijn, ...
elkedagitalie.nl Lees verder

  Gotiek. Cultuurgeschiedenis van Europa.

... onderling creatieve wedijver niet uit de weg. Dat leidde vooral tot het bouwen van de grootste, hoogste en fraaiste kerk. Daarin werd alles geÔnvesteerd dat bij kon dragen aan de meerdere ... al 2500. Men drukte de boeken op losse vellen papier en transporteerde ze ook zo vaten om beschadiging te voorkomen. Wie een boek kocht ging daarmee naar een boekbinder die het ...
belpaese.nl Lees verder

  Romeinse rijk. Cultuurgeschiedenis van Europa.

... wijn, vissen en meelspijzen voorradig die ter plekke genuttigd konden worden. Wijn werd bewaard aardewerk vaten en moest met water worden verdund. Twee delen wijn op drie delen water. Voor ... ook gesigneerd. Niet door de architecten, beeldhouwers schilders zelf, daarvan zijn de namen voor het grootste deel helemaal niet bekend. De positie van de beeldende kunstenaar toen niet belangrijk. Wat hij ...
belpaese.nl Lees verder

  Valpolicella Ripasso, een topwijn uit de Veneto « Italie

... Amarone uit deze streek. De Amarone, die zich mag scharen het rijtje van de grootste Italiaanse wijnen samen met de Brunello, de Barolo en de Barbaresco, een kostbare en ... gedroogde druivenschillen gemengd, waaruit eerder de Amarone geperst. Vervolgens wordt maanden op grote eikenhouten vaten gerijpt. Zo verkrijgt de Valpolicella Ripasso een perfecte balans tussen diepte en fruitigheid. wijn,
elkedagitalie.nl Lees verder

  CULINARIA ROME en LATIUM, Lazio

... koetsiers al de nacht de castelli en voorzagen alle vroegte de waard waardin van nieuwe vaten wijn. Om de concurrentie tussen de waarden toom te houden controleerden verschillende corporaties herbergeigenaren ... voor de poorten van de stad op te vangen eigen etablissement te leiden. Omdat het grootste deel van de gasten het lezen niet machtig was, moesten de ondernemers door opvallende uithangborden ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  CULINARIA van LOMBARDIJE, Cucina regionale Italiana, Valtellina, gorgonzola

... , wordt gebakken. Wijn uit Valtellina 9650; Valtellina vroeger het gebied waar hoofdzakelijk wijn vaten werd geproduceerd voor het naburige Zwitserland. De belangrijkste druivensoort de nebbiolo, die hier ... Pavese ten zuiden van Pavia De berghellingen van OltrepÚ Pavese de provincie Pavia grootste wijnbouwgebied de regio. Hier worden alle blauwe druivensoorten gecultiveerd - barbera en croatina zijn ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor grootste vaten







© 2006-2017 Tour Italie