Resultaten 1 - 3 van 3 voor giet het mengsel in 0.076 sec.
Notenijs, Halfbevroren Italiaans
... tot de suiker goudgeel en helemaal gesmolten is. bullet Giet het mengsel bakpapier bekleed bakblik, strijk laat het afkoelen. bullet Hak het notenmengsel fijn. bullet Bekleed een puddingvorm (inh. 11 4 ... , het notenmengsel en een paar druppels marasquin door. bullet Vul de puddingvorm met het mengsel en laat het de diepvries 4 uur half bevriezen. Neem het ijs 15 minuten voor het serveren ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Recept voor Limoncello - Citroenlikeur - Italië met Dolcevia.com
... en het citroensap toevoegen. Los de suiker op het water, voeg het citroensap toe en verwarm langzaam een kleine steelpan tot het mengsel stroperig wordt. Kook op een laag vuur voor ongeveer 45 minuten. Giet het mengsel daarna een glazen aardewerken kom en laat zeker een uur afkoelen Maak de pot met de citroenen open, gooi de citroenen weg en giet de alcohol en ...
dolcevia.com Lees verder |
Recept Italiaanse koekjes | Croccante - Krokante koekjes - Italië met Dolcevia.com
... legendes. Welke legende beter om mee te beginnen. De Tiramisu Het verhaal van de oorsprong van het beroemde Italiaans nagerecht Tiramasu werd eerste keer verteld door de chefkok ... krijgt, direkt van het vuur halen en de amandelschijfjes er doorheen roeren. Giet het mengsel koele plaat, liefst een licht ingevette marmeren werkvlak en laat het afkoelen. Daarna laat het zich makkelijk stukken breken ...
dolcevia.com Lees verder |
|