Resultaten 1 - 4 van 4 voor eetlepels tomatenpuree in 0.091 sec.
Krabbensoep Italiaanse
... 2 uitgeperste teentjes knoflook bullet 1 fijngesneden stengel bleekselderij bullet 1 fijngesneden wortel bullet 2 eetlepels tomatenpuree bullet 1 bouquet garni (tijm, laurier, prei en oregano) bullet 15 draadjes saffraan bullet ... de ui, knoflook, bleekselderij en wortel 5 minuten zacht. bullet Voeg de krabbetjes, de tomatenpuree en het bouquet garni toe en roer alles goed door. bullet dl water toe ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Recept voor Spaghettisaus Bolognese - Italië met Dolcevia.com
... 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels boter 1 pond gehakt van gelijke porties rundvlees, kalfsvlees en varkensvlees 2 blaadjes verse salie Zout en vers gemalen peper 60 ml droge rode liter kippenbouillon 3 eetlepels tomatenpuree ... . Doe nu het groentenmegsel terug de pan. Meng een beetje van de bouillon met de tomatenpuree en voeg dit bouillon bij het vlees. Laat 1 uur sudderen en roer zo af ...
dolcevia.com Lees verder |
Recept voor Pomarola (Pummarola) -Tomatensaus uit Napels - Italië met Dolcevia.com
... ) 4 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook 1 gehakte rode ui 1 gehakte bleekselderij stengel inclusief het groene blad 1 gehakte wortel 1 eetlepel gehakte bladpeterselie een handvol gehakt basilicumblad 2 eetlepels tomatenpuree zout ... de groenten met een houten lepel fijn tegen de rand van de pan. Doe de tomatenpuree bij de groentenmassa en saute alles nog een aantal minuten. Voeg nu de gehakte tomaten ...
dolcevia.com Lees verder |
Caponata (koud voorgerecht van aubergine)
... blik 2 eetlepels tomatensaus 6 grote groene olijven, ontpit, plakjes gesneden en goed gewassen 2 eetlepels kappertjes 4 ansjovisfilets, goed gewassen en fijngewreven vers gemalen zwarte peper 2 eetlepels pijnboompitten ... de braadpan en roer er de azijn en suiker door, evenals de uitgelekte tomaten, tomatenpuree, groene olijven, kappertjes, ansjovis, 2 theelepels zout en wat peper. Breng dit geheel ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |