Resultaten 1 - 6 van 6 voor eetlepels olijfolie zout in 0.092 sec.
Italiaans Recept | Bospaddestoelen met aardappels - Italië met Dolcevia.com
... eetlepel gehakte venkelkruid wilde venkel 4 eetlepels olijfolie zout en peper Bereiding Bospaddestoelen met aardappels Snij de aardappels blokjes en vermeng met de knoflook en de olie. Voeg zout en peper naar smaak toe ...
dolcevia.com Lees verder |
Italiaans Recept | Gevulde tomaat in de oven - Italië met Dolcevia.com
... bladpeterselie verse basilicum verse munt 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie zout en peper 3 eetlepels heel fijn broodkruim, licht geroosterd 6 eetlepels olijfolie Bereiding Gevulde tomaat de oven Gebruik voor dit gerecht ... ongeveer 4 eetlepels olijfolie toe aan het kruidenmengsel en roer het goed door elkaar met een houten lepel spatel. Was de tomaten van binnen zodat geen zout achterblijft en ...
dolcevia.com Lees verder |
Zelf pasta maken
... - 2 eetlepels olijfolie - zout Bereiding - zeef de bloem, en maak er een bergje van op je werktafel - maak het midden een kuil, en breek hier de eieren - voeg de olie en het zout toe ... de pasta enkele uren drogen - kook deze eigengemaakte pasta een pot met ruim water en zout tussen minuten (afhankelijk van de dikte vorm) 'al dente' Pasta verde Zelfde recept als hierboven ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |
Mosselen Italiaanse
... . bullet 5 tomaten. bullet 1 eetlepel citroensap. bullet 5 eetlepels olijfolie . bullet 2 eetlepels fijngehakte verse diepvries Italiaanse kruiden bullet zout bullet peper Bereidingswijze bullet Pel de tenen knoflook en ... 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. bullet Schep de mosselen twee diepe borden en houd ze warm (in een oven van 100 C onder aluminiumfolie). Verhit de laatste lepel olijfolie een ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Mosselen Italiaanse II
... bullet 5 tomaten bullet 1 eetlepel citroensap bullet 5 eetlepels olijfolie bullet 2 eetlepels fijngehakte verse diepvries Italiaanse kruiden bullet zout, peper Bereidingswijze bullet Bereidingstijd ca. 25 minuten bullet ... eetlepels olijfolie, zout en peper. bullet Schep de mosselen twee diepe borden en houd ze warm (in een oven van 100 C onder aluminiumfolie). Verhit de laatste lepel olijfolie een ...
italievakantieland.nl Lees verder |
Caponata (koud voorgerecht van aubergine)
... zout 2,25 dl. olijfolie 300 gram fijngehakte selderie 3 fijngehakte uien 8 eetlepels wijnazijn vermengd met 4 thee lepels suiker 450 gram uitgelekte Italiaanse tomaten uit blik 2 eetlepels ... 35 cm braadpan met dikke bodem de 4 eetlepels olijfolie verhitten. Voeg de selderie daarbij en fruit ... , tomatenpuree, groene olijven, kappertjes, ansjovis, 2 theelepels zout en wat peper. Breng dit geheel aan ...
www.casa-in-italia.com Lees verder |