Resultaten 1 - 4 van 4 voor baccala stokvis in 0.106 sec.
Eten en drinken
... asperges, meest met geraspte parmezaan. involtini di asparigi (in rauwe ham gewikkeld) Baccala stokvis van kabeljauw; talloze bereidingswijzen. Bagna Cauda Groentefondue van ansjovis, knoflook en olie. ... spaghetti gedaan. Spaghetti al pomodoro, met tomatensaus. Spezzatino kleingemaakt vlees, ragout. Stoccafisso stokvis van schelvis (merluzzo) alla genovese, met olie, melk, ansjovis, noten en zwarte ...
angelfire.com Lees verder |
Recepten en gerechten uit de Italiaanse keuken.
... met geraspte parmezaan. involtini di asparagi (in rauwe ham gewikkeld) Involtini di asparagi Baccala stokvis van kabeljauw; talloze bereidingswijzen. Bagna Cauda Groentefondue van ansjovis, knoflook en olie. ... Spaghetti con le vongole Ragù alla Bolognese Spezzatino kleingemaakt vlees, ragout. Stoccafisso stokvis van schelvis (merluzzo) alla genovese, met olie, melk, ansjovis, noten en zwarte ...
belpaese.nl Lees verder |
Recept voor soep | Aquacotta, soep uit de Maremma - Italië met Dolcevia.com
... vertrokken met hun knapzak een flesje olie, een paar uien, wat knoflook, misschien wat pancetta baccala (stokvis). Verder hadden ze meestal wat droog brood bij zich en een potje saus gemaakt van ...
dolcevia.com Lees verder |
Recept voor Baccala - gedroogde en gezouten kabeljauw - Italië met Dolcevia.com
... Baccala - gedroogde en gezouten kabeljauw Diverse recepten voor klipvis (gezouten en gedroogde kabeljauw). Baccala, het Nederlands klipvis genaamd, wordt diverse streken gebruikt als basis serie typische volksgerechten. Stoccofisso, (stokvis) gedroogde maar ongezouten kabeljauw en kan soms ook wel worden gebruikt deze recepten. Waar ken jij dit gerecht van? Vote) Uit Dolcevia.com. Baccala ...
dolcevia.com Lees verder |